Godnatt!

Måste sova nu för ska upp 7 imon:*

//JUlia

Funktionär, bohuscupen

Imon ska jag vara i stallet kl.9.00 med Emma, eller ah jag ska träffa henne där♥  Vi ska vara funktionärer på Bohuscupen för storhäst. Det ska blir jätte kul, sedan har vi ingen ridning utan teori och dom filmade när vi hoppade förra veckan så vi ska få ser filmerna när vi hoppar:) Sen ska jag sova över hos Emma ju, som jag skrev i förra inläggte!

Nu ska jag spela temple run!

//Julia

Header till Kerstin



Estebaan.blogg.se

Spruta

Idag tog vi sprutan Gardasil, som är mot livmorderhalscancer (staving). Bara för tjejer!
Den gjorde inte ont när som spruta in den, men när den där vätskan rann ner i armen så värkte det tilli armen i typ 1min, men annars gjorde det inte alls ont, är bara lite ömm nu men det gör verkligen absolut INTE ont! Fattar inte att så många tycker att den gör sviin ont???

Imon ska jag sova över hos Emma vi ska ta sommarbilder på Emma och Nikita, för vi ska ju såklart göra en sommarheader:)

Men jag bloggar i morgonbitti;)

Någon som ska kolla på Let's Dance?
Jag ska;D



Bilder från: Google (sökväg, let's dance)
Redigering: Ja, i Photo Shop



Någon som vet hur mann tar sånna där bilder på datorn så man ser själva skärmen??
Om ni vte, kan ni förklara då i en kommentar, för skulle jag kunna göra lite tips;)

/Julia

nu så...

Nu hinner jag blogga lite på mobilen:) I onsdags var jag i stallet, åkte med Jackie. Inte mer med det! Igår red jag, först åkte jag och Jackie direkt till stallet efter skolan.Jag träffade Kerstin i stallet, hon började ju i mini specialen igår. Men Cindy, som jag red igår, vi hoppade, hon var jätte pigg och ganska stark. Hon lyssnade fint på hjälperna, och hon var jätte fin i galoppen och när vi hoppade, men hon var piiiigg. Det kommer en bild på banan sen.Det var 2 st som ramlade av, Matilda och Elin, men jag tror det det gick rätt bra. Idag Ska jag till stallet, har vart där hela veckan, och kommer vara där hela helgen, men nu får jag sluta, bye bye /Julia

Måste sova-.-

Nu måste jag sova, så bloggar imon eller på fredag!

:)

//JULIA♥Cindy♥

sorligt:(

 

Hej. Jag har ridit Nikita i paddocken. Jag övade på lättC1. Jag ska förmodligen tävla på GFRK det gick jätte bra!! ♥

I skolan idag så fick jag reda på att en lärare jag hade när jag gick i förskoleklassen har dött i cancer. Jag blev jätte lessen så jag och min kompis grät hela förmidagen. Min store bror hade henne också, jag kom ihåg varje gång som Simon skulle följa med och hämta mig och Ann-Charlott alltid sa Simons namn på engelska. Hon var min trug hets lärare (ni vet säkert inte vad det betyder ) igår så kände jag på mig att något hade hänt. Men mamma, pappa ,jag och Simon är jätte lessna. Hoppas hon har det bra i himlen.

Har inte så mycket tid ska rulla in en höbal.

//emma               


Härlig dag...

Idag har det varit en rikitgt härlig dag, solen sken och fåglarna kvittrade. Man blev så glad av det..
Jag och Jackie åkte direkt efter skolan till Second Saddle, jag köpte en jätte bra borste som formar sig efter hästen och Jackie köpte en hovkrats, ryktväska, rotborste och en sådan borste som jag, men Jackie hade inte råd med allt så hon fick samanlagt 1 borste och 1 hovkrats gratis, och jag fick borsten för 30kr istället för 35kr. För er som rider är det en jätte bra affär, det finns både begagnade och nya saker ochh hela affären är smockfull, av roliga hästsaker och hästprylar. Vissa saker kanske är lite dyrare men vissa saker är också billiga. Kvinnan som jobbar där vill gärna ha in fler säkerhetsvästar så om ni har en som ni inte andvänder eller så, så skulle hon nog vara väldigt tacksam över att få in den, men tänk på att den inte får vara för sliten och hon vill hälst att man tvättar sakerna innan man lämnar in dom, så du inte lämnar in dom smutsiga, du får halva summan med pengarna, så du tjärnar ju lite på det:)
Bara ett tips, jag lämnade in min gamla säkerhetsväst idag och om den blir såld så får vi 200:-.

Efter att vi hade köpt det vi skulle köpa, åkte vi till stallet, vi hoppade och åt i stallcafét. Jag hann inte sköta:(

Klockan 6 åkte jag hem, jag frågade Jackie om hon skulle åka med men hon gick typ någon stans, har ingen aning vart, så jag letade efter henne i hela stallet men hittade henne inte, så jag åkte, så förut hade jag värsta dåliga sammvetet;O-.-'
Nu måste jag lägga mig!

God natt!
En härlig solnedgång, från en härlig kväll, från en härlig vecka med Becca i Tjuvkil, i stugan vi brukar hyra en vecka varje sommar, det har vi  gjort 4 år ni:) Hörs!

//Julia

Second saddle

Nu sitter jag hemma, visst är det bra att sitta inne när solen skiner och det är fint väder?! :P Kanske inte, elr?!
Men om 45min så ska jag träffa Jackie så ska vi möta Kerstin och tillsammans går vi till secondhand butiken Second saddle där säljer dom begagnade och ny inköpta hästprylar. En jätte bra affär, gå in på secondsaddle.se för mer information.

Idag slutade jag 1, vi hade vikarie för att Helene (våran lärare) är och åker skidor, är det äns någon snö nu???;O
Håller nämligen nt koll på sådant!
I skolan så var det rätt chill, på bamba rasten så gick vi till Elis eller ah hanns gård för vi ville träffa hanns katt, men vi hann inte.

Idag har jag en läxa!
Läxschema för vecka:

Måndag: Asien 40min-.-
Tisdag: Matte läxa 4-.-
Onsdag: Eng workbook+ 20 glosor-.-
Torsdag: Asien 40min-.-

HATAR LÄXA, dessutom förstör det träden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tänker inte lärarna på det?

Bybye, nu ska jag käka mellis:) Hungry!
Jag och Yellow
Vi väntar på att få hoppa, ser ni mig?

2 bilder från i lördags men hade typ inga för pappa filmade mest:)

Höörs:*

//Julia


om mig

hej!
Det är jag som är emma. jag har en häst som heter nikita♥ Jag har ridit på GFRK. men sen när jag fick nikita så slutade jag. Jag har endå en ridlärare som plast mamma (tina) för mina föräldrar är skilda. jag har en hund, en katt och tre hästar. pappa, jag och tina rider alla tre men pappa har ingen häst. det är bara jag och tina:) första gången jag satt på en häst var jag 2-3 år gammal och när jag börja påGFRK så var jag 4 år. och nu är jag 12 år. jag och julia träffades på gfrk.  

jag och julia kommer att fösöka blogga varge dag. hoppas ni gillar den
jag kan inte blogga mer :( 
hejdå ses
//emma
 

  
      

ny grej!

Tänker göra ett litet "schema", så jag vet vad jag ska blogga om, efter som jag får lite bloggtorka ibland men självklart kommer jag blogga om min vardad också ;)

Dag 1. Bild på hästen du red senast
Dag 2. Bild från en tävling
Dag 3. Bild på din bästis/bästisar
Dag 4. Bästa filma
Dag 5. Ett boktips
Dag 6. Det värsta som har hänt mig
Dag 7. Det bästa som har hänt mig

Börjar imon!

Den lilla gula raketen!

Hej, igår red jag jag rider på torsdagar i en tävlingsgrupp 19.00-20.00 och lördagar i en vanlig ridgrupp (1:a) 13.00-14.00. Vi hade hoppning och jag visste inte riktigt vem jag skulle få men det blev Yellow hon är som en gul liten raket, hon är snabb men jätte rolig att rida, det var första gången jag red henne igår, jag var jätte nervös innan. Eftersom detg ser ut som hon är jobbig, men det gick jätte bra och Kerstin filmade med våran ridlärares mobil och då ska vi få se filmerna när vi hoppade på teorin nästa lördag:) Kul!
Och snart blir vi en 2:a:D:D:D:D
Efter det så hade vi US-möte vi pratade om lite allt möjligt.
Sen sov Emma över hos mig för hon ville inte vara hemma ensam tills sent på kvällen, förstår, hon har en liten hästgård med hennes pappa och hennes plastmamma (som är ridlärare på GFRK), vid skogen.

Men idag så vaknade vi vid halv 9 och började fixa med bloggen vi höll på med det i 3,5-4 timmar igår för nätverket krånlade, och så fixade vi en mail, ni kan nå oss på [email protected];) Och så gjorde vi en blogg som hette jeryttarna men dom skickade inget mail så vi kunde inte validiera (stavning) den. så vi gjorde en ny coh höll på och ändra lite med header och designen m.m.

Sen åkte vi till stallet, det var gymkhana tävling Bohuscupen i Gymkhana, sen var det skötarmöte och Jackie blev skötare på Farah Diba och Maja blev skötare på Mickey. Sen så putsade vi ponnyernas utrustning, eller jag hann bara med tränset, och det satt några ungar och lekte häst i sadlarna och då sa vi till dom att dom inte får leka med utrustningen för den kan förstöras. Men ah, sen gjorde vi rent alla ryktsaker med vatten och då fick dom soltorka det var 14°C varmt och jag hade ingen kortärmad tröja -.- svettigt! Vi hoppade också!
Men nu ska jag äta hejdå!

Suddig bild när Selma hoppar på hoppbanan som vi har byggt, för oss:)

//Julia

Julia!

Hej jag heter Julia, jag är född den 20 juli 1999. Jag rider på GFRK (göteborgs fältrittklubb) det är den bästa ridklubben ;P (enligt mig)
Där har jag ridit i 5-6 år, jag sköter ponnyn Cindy som står i lektionsstallet, jag har skött henne 2 år till våren. Jag är även med i Gfrks ungdomssektion s.k US, jag är nog en yngsta, sen är en av mina bästisar också med Rebecca.
Och jag älskar att hoppa, det gör Cindy också.

Förutom ridsporten och hästar så ÄLSKAR jag att fotografera, jag fotar med min systemkamera Canon EOS 1100d.
Den fick jag julen 2011. Jag är inte den bästa på att fota, men det är inte det viktigaste det viktigaste är ju att ha kul.

Jag gillar också att gå på stan och vara med min vänner:)

Tillbaka till riddningen.
Jag har även haft 2 medryttar ponnysar, den första skaffade jag 2009, han hette Ubor och var en b-ponny skimmel, han var 17 år och en gammal tävlingponny, ägarna kunde inte rida honom mer så dom körde honom med häst och en kärra jag fick åka med en gång, det var kul, han var den första hästen jag hoppade och han var riktigt pigg och stack lite, jag red honom typ aldrig:( och nu är han såld.
Sen förra terimen hade jag en medryttar ponny som heter Bert;P han var en brun d-ponny.
Jag kunde bara rida ut på honom för dom  hade varken paddock eller manege, vilket var dåligt, så jag red honom bara på hösten och sommaren, för annars skulle det bli kallt, men nu har jag slutat på honom!

Nu ägnar jag mer tid hos Cindy:)

Jag och min systemkamera (har inte lockigt hår)
Ett smakprov på vad jag har fotat.
Jag och Cindy♥
Ubor♥
Jag och Bert♥

//Julia

Allt är klart...

Hej nu är allt klart vi bloggar mer ikväll för nu måste vi till stallet!

/Julia och Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0